Відбулася апаратна нарада Тарутинської селищної ради

Друк

Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва сьогодні відбулася щотижнева апаратна нарада селищної ради.

У ході наради були підведені підсумки роботи за минулий тиждень, порушені проблемні питання, які виникли в ході їх виконання, та окреслені завдання на поточний період.

Усі комунальні підприємства та установи, структурні підрозділи селищної ради працюють у штатному режимі.

Центральною лікарнею та центром надання первинної медико-санітарної допомоги здійснюються прийом, діагностика та лікування хворих. У КНП «Тарутинська ЦЛ» прийнято на роботу лікаря-отоларинголога (ЛОР-лікаря). Розроблений медичний маршрут внутрішньо переміщеної особи на території Тарутинської громади, з яким можна ознайомитися в соціальній мережі «Фейсбук» за посиланням:

https://www.facebook.com/photo?fbid=1190137701806916&set=pcb.397138092325597.            

Проводиться робота щодо реєстрації внутрішньо-переміщених осіб. Відділ  містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства селищної ради з 1 по 5 число кожного місяця приймає документи на виплату компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб (на оплату комунальних послуг). Даний вид допомоги за минулі місяці має надійти до 15 червня.

Йде підготовка до проведення національного мультипредметного тесту випускників Тарутинської громади, на базі Тарутинського НВК проведено випробування комп’ютерної техніки.

Заклади культури беруть активну участь у підтримці патріотичного духу населення Тарутинської громади. Наразі пошиті більше 40 українських прапорів, які розміщені на адміністративних будівлях та біля магазинів в смт.Тарутине.

В закладах соціальної сфери триває підготовка до опалювального сезону. Більшість шкіл, дитячих садочків, амбулаторій, ФАПів, Будинків культури, клубів заготовили дрова.

Під час  апаратної наради селищний голова надав доручення та рекомендації керівникам структурних підрозділів з питань благоустрою, роботи медичних закладів, поповнення бюджету селищної ради та ін.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.