«Найкраще, що може з нами статися – це щасливе дитинство!»

Друк

«Найкраще, що може з нами статися – це щасливе дитинство!»

А.Крісті

Кожній дитині необхідна сім’я. Щороку в Україні майже 1900 дітей віком  до 4 років залишаються без батьківського піклування і потрапляють до будинків дитини. Усиновлення, опіка/піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу – сімейні форми виховання, які вберігають дитину від інституції і оточують її родинною атмосферою.

Службою у справах дітей Тарутинської селищної ради спільно з  завідувачем Тарутинського бюро правової допомоги Мариною Залізко був  проведений захід з мешканцями громади щодо популяризації сімейних та наближених до сімейних форм виховання. В ході бесіди, громадян було ознайомлено з  формами влаштування дітей та надано консультацію щодо їх створення та функціонування.

Кожна дитина має право на виховання у сім’ї! У разі виявлення бажання взяти на виховання дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, звертайтесь до служби у справах дітей Тарутинської селищної ради за адресою: вул. Центральна, 122, смт. Тарутине. Телефон для довідок: 0677858623.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.