Відбулось пленарне засідання 16-ої сесії Тарутинської селищної ради

Друк

17 листопада 2021 року відбулось пленарне засідання чергової 16-ої сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання під головуванням селищного голови Сави Чернєва. У пленарному засіданні сесії взяли участь: депутати Одеської обласної ради Д.Чапір, О.Капсамун, депутати Болградської районної ради П.Ламбов, М.Горєлко, О.Павлов та 18 з 26 депутатів Тарутинської селищної ради.

Всі 56 питань, що розглянуті депутатами на пленарному засіданні, були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісій.

Під час засідання обранці затвердили ряд питань стовно роботи Центру надання адміністративних послуг, з питань комунальної власності; прийняті рішення про зарахування майна на баланс відділу культури та туризму селищної ради, надання цільової адресної допомоги, звіт про виконання місцевого бюджету Тарутинської селищної ради за 9 місяців 2021 року

Також були внесені зміни до: програм «Доступна медицина», «Здоров’я», Програми соціально-економічного та культурного розвитку громади, до рішення Тарутинської селищної ради від 24.12.2000 №74-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік».

Рішенням сесії була затверджена Стратегія Тарутинської селищної територіальної громади на період до 2027 року, яка є  баченням майбутнього нашої громади та чітким план до її виконання. З метою покращення умов життя людей в нашій громаді є необхідність залучення інвесторів та фінансових ресурсів для розвитку усіх сфер господарства. Саме тому і потрібне стратегічне планування на рівні громади.

У ході засідання обранці затвердили ще одну важливу програму - Програму поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин на території громади на 2022 рік задля впровадження заходів по захисту тварин від жорстокого поводження та гуманного ставлення до них, покращення санітарно-екологічної та епізоотичної ситуації.

Депутати ухвалили також низку земельних та інших важливих для життєдіяльності Тарутинської селищної ради рішень.

Окрім того, головуючий, заступники селищного голови та керівники структурних підрозділів селищноъ ради відповіли на ряд запитань ы зауважень депутатів селищної та районної рад.

Детально з пленарним засіданням 16-ї сесії Тарутинської селищної ради можна ознайомитись за посиланням: https://youtu.be/w0eH5vFBN1c.

Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання 16-ої сесії селищної ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Тарутинської селищної ради для ознайомлення у строки визначені законодавством.

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь