В селищній раді розглянули заяви громадян із надання матеріальної допомоги

Друк

        Заступник Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олена Сілоч 18 листопада 2021 року провела засідання комісії з розгляду заяв громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги.

       На розгляд комісії подана 21 заява від  жителів нашої громади, які опинились в складній життєвій ситуації. Розглянувши подані заяви і документи, комісія детально вивчила обставини, в яких перебуває кожна конкретна сім’я, та  прийняла відповідні рішення. Матеріальну одноразову допомогу від селищної ради отримають:

  • на лікування та проведення післяопераційної реабілітації – 16 осіб;
  • мешканці громади, що перебувають у складних життєвих обставинах та скрутному матеріальному становищі – 4 особи;
  • на поховання особи, яка на момент смерті ніде не працювала та не пенсійного віку – 1 особа.

      Також, відповідно до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги соціально незахищеним верствам населення Тарутинської громади, затвердженого рішенням сесії селищної ради від 19.01.2021 №101-VIII, у грудні місяці до Дня людей з обмеженими фізичними можливостями надається допомога інвалідам дитинства та інвалідам І групи  по 1000 грн. на особу. Жителів Тарутинської громади даних категорій 112 осіб. Комісія заслухала начальника відділу соціального захисту населення селищної ради Г.Стоянову щодо надання допомоги дітям-інвалідам та інвалідам І групи підгрупи  А і Б та прийняла позитивне рішення.

      Матеріальна допомога буде надана за рахунок коштів, передбачених у місцевому бюджеті на поточний рік.

      Рішення комісії з розгляду заяв громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги буде винесено на розгляд виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, засідання якого відбудеться 25 листопада 2021 року.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь