ВЕЧІР ВШАНУВАННЯ ПАМЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ “СЕРЦЕ ГЕРОЇВ”

Друк

20 лютого 2024 року в Тарутинському селищному будинку культури выдбувся вечір вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. На згадку про події Євромайдану десятирічної давнини.

Вечір вшанування пройшов у теплій та урочистій атмосфері, де серця всіх присутніх були наповнені патріотизмом та вдячністю.

Захід розпочався з урочистого звучання Гімну України, який був виконаний усіма присутніми як символом національного єднання та відданості ідеалам Героїв Небесної Сотні.

Після Гімну присутні взяли участь у хвилині мовчання, вшановуючи пам'ять тих, хто віддав своє життя за свободу та гідність України. Цей момент спокою та вдумливості був особливо важливим для нас.

Надалі, гості нашого заходу мали можливість подивитися виступ Ксенії Торган з музичною композицією "Мить" , керівник Ольга Господінова та танцювального колективу "Надія", керівник Іван Чебан. Їхнє виконання надихнуло всіх присутніх і стало гідною відзнакою пам'яті Героїв.

В цей особливий момент ми висловлюємо щиру вдячність за присутність на нашому заході захисника України, ветерана війни 28 ОМБР ім. лицарів зимового походу, нашого земляка з с. Красне Тарутинської селищної громади УЗУНА ПЕТРА ПЕТРОВИЧА.

Присутні в залі висловили вітання захиснику гучними оплесками, стоячи. Маленька учасниця художньої самодіяльності Даринка Дарануца також виявила повагу, подарувавши солодкий подарунок.

Служба та самопожертва нашого захисника завжди залишаються великим вкладом у наше суспільство.

Читання вірша, який вшановують пам'ять Небесної Сотні, у виконанні Івана Чебана, було чуттєвим та вражаючим моментом. Слова виразно передавали героїзм та відданість тих, хто встояв на Майдані.

Вражаючий вокал Сергія Солдата приніс додатковий заряд емоцій та відданості пам'яті Героїв.

На завершення заходу, ведучі запросили гостей на книжкову виставку "Герої Небесної Сотні: Вічне Віддання", яка була оформлена працівниками Тарутинської бібліотики для дорослих. Кожен із присутніх міг ознайомитися з історією подій та вшанувати пам'ять Героїв.

Ми вдячні всім глядачам, які завітали до Будинку культури цього дня. А саме: захиснику Узуну Петру Петровичу, учасникам художньої самодіяльності СБК, батькам та завжди дорогим нашим гостям – це вихователям та вихованцям Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей.

Вечір вшанування пам'яті Героїв Небесної зміцнив наше національне єднання та відданість ідеалам свободи та гідності.

Дякуємо всім причетним за участь, підтримку та вклад у цей важливий захід!

Слава Україні!

Тарутинський СБК

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.