ВІДБУВСЯ МІТИНГ БІЛЯ ПАМ’ЯТНИКУ ВОЇНАМ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТАМ

Друк

Щорічно 15 лютого український народ віддає глибоку шану усім солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, яким судилося пройти «гарячі» точки планети.

Сьогодні у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав в селищі Тарутине біля пам’ятнику воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг за участю: учасників бойових дій, керівництва Тарутинської селищної ради, працівників установ та організацій селища, учнів Тарутинського ліцею, громадськості.

До усіх присутніх звернувся селищний голова Сава Чернєв. Він висловив свою вдячність ветеранам-інтернаціоналістам за їх мужність і героїзм, побажав міцного здоров’я, миру, добробуту в родинах.

З нагоди  35-річниці виводу військ з Афганістану Сава Чернєв вручив медалі учасникам бойових дій в Афганістані, мешканцям Тарутинщини.

З вітальними словами перед зібранням виступила секретар Бородінської селищної ради Інна Мельник.

Від працівників культури, соліста Тарутинського БК Степана Куруча та ведучих заходу прозвучали зворушлива пісня та душевні слова про учасників  трагічних подій тих далеких часів та нинішньої війни. З патріотичним флешмобом виступ танцювальний колектив «Талісман».

Під час заходу згадали імена наших земляків, які загинули і не повернулися до своїх осель.

У 2014 році тисячі воїнів-афганців одними із перших відправилися добровольцями на український Схід. Вони і сьогодні захищають нашу державу від російського агресора, а деякі віддали життя за Україну.

Хвилиною мовчання учасники мітингу висловили глибоку повагу до загиблих воїнів.

По завершенню заходу, присутні поклали квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Шановні ветерани – учасники бойових дій на території інших держав! Сьогодні, ви є прикладом героїзму та патріотизму для молодого покоління. Від щирого серця бажаємо вам миру, злагоди, достатку, впевненості в завтрашньому дні та довгих років життя!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.