ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Друк

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З цієї нагоди працівниками культури Тарутинської селищної ради проведена низка заходів, аби віддати шану ветеранам локальних збройних конфліктів та ознайомити молодь з їх учасниками, з прикладами мужності і вірності військовому обов’язку.

В Підгірненському старостинському окрузі відбувся вечір-реквієм «Герої поруч з нами», на який були запрошені воїни-інтернаціоналісти – мешканці села.

Бібліотекарем с.Петрівськ з читачами бібліотеки проведена година пам’яті «Крізь пекло Афганської війни». Під час заходу дітям розповіли про мешканців села, які воювали в Афганістані.

В селищі Березине  працівниками культури організоване проведення патріотичної години «Ціна чужої війни», яке відбулось біля пам’ятнику полеглим воїнам-землякам. У заході взяли участь староста та колектив старостинського округу, директор, вчителі та старшокласники ліцею, а також воїни – інтернаціоналісти: Чапа В.В, Накай В.А, Брічка С.Ф, Германов Г.І.

Хвилиною мовчання учасники заходів вшанували тих, хто віддав життя, виконуючи бойові накази своєї Батьківщини за її межами та пожертвував своїм життям.

Висловлюємо подяку всім ветеранам трагічної війни та зберігаємо світлу пам'ять про загиблих.

На жаль, українцям знову доводиться відчувати руйнівний відбиток війни. Велика шана тим ветеранам локальних збройних конфліктів, які наразі використовують свій бойовий досвід для захисту України від російських загарбників.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.