В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

Друк

Поточні питання діяльності Тарутинської селищної ради обговорили сьогодні на апаратній нараді, яка відбулась під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

Керівники комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради поінформували про проведену роботу за минулий період відповідно до завдань та функцій.

Станом на 12 лютого 2024 року на лікуванні у відділеннях Тарутинської лікарні перебувають 146 пацієнтів. Національною службою здоров’я України підписані 13 пакетів медичних послуг, які надає Тарутинська центральна лікарня, очікується підписання ще 1 пакету.

Лікарня отримала від благодійних фондів гуманітарну допомогу: памперси, медичні рукавички, ноші, миючі засоби. На даний час у закладі встановлені 3 кондиціонери, які були надані благодійниками. Оновлено освітлення у неврологічному та терапевтичному відділеннях.

Медичними працівниками Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги за період з 29 січня по 10 лютого 2024 року прийнято 3196 мешканців громади, у т. ч. 1041 дитину.

В закладі проводиться рутинна вакцинація дорослого та дитячого населення згідно перспективного плану щеплень на 2024 рік.

За період з 29.01.24 по  10.02.24р щеплено від COVID - 19 -–  34 чол.

З метою надання якісних послуг мешканцям населених пунктів Тарутинської ОТГ продовжується функціонування мобільної медичної бригади. За період останні два тижні було здійснено десять виїздів сімейними лікарями для надання медичної допомоги населенню ОТГ у села Малоярославець Перший, Малоярославець Другий, Красне, Слобідка, Лужанка, Вільне, Виноградівка, Ярове, смт.Серпневе. Оглянуто сімейними лікарями154 мешканця ОТГ.

Видані лікарські засоби та дитяче харчування у вигляді гуманітарної допомоги 837особам.

На апаратній нарада також були обговорені питання соціальної та житлово-комунальної сфер, участі громади у грантових програмах, підготовки проєктів рішень до чергової сесії, підготовки змін до деяких програм.

Відділом освіти, молоді та спорту опрацьовано пакети документів на призначення стипендій обдарованим дітям громади.

Для участі в проєкті «Пліч-о-пліч» зареєстровано 13 команд закладів освіти громади. Тарутинський ліцей, за розпорядженням Болградської РДА, визначено місцем для проведення змагань з волейболу в рамках проекту «Пліч-о-пліч».

Триває підготовка до проведення 27 лютого гри «Cool Gemas» серед закладів освіти громади.

У обласному етапі  Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів  «Моя країна – Україна», учні Тарутинської СТГ отримали  18 дипломів І ступеня, 46 дипломів ІІ ступеня, 13 дипломів ІІІ ступеня.

Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведені засідання спільноти практичних психологів, вчителів української мови та літератури, фізичної культури, семінари для вихователів дошкільних структурних підрозділів та вчителів початкових класів.

У відділі культури та туризму триває підготовка до проведення заходу, присвяченому 35-річниці виводу військ з Афганістану.

В національно-просвітницькому центрі проводиться реставрація залу Бойової слави.

У ході апаратної наради окреслені завдання на поточний тиждень. Тарутинським селищним головою надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів у межах їх компетенцій.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.