ПІД СТУК М’ЯЧІВ І СКРИП КРОСІВОК 🏀

Друк

06 лютого в спортивному залі Тарутинського ліцею пройшли змагання з баскетболу 3 х З серед команд юнаків та дівчат ліцеїв Тарутинської селищної громади.

Участь взяли 5-ть команд юнаків та 4 команди дівчат.

Цього року кількість шкіл, які приймають участь у змаганнях з баскетболу, збільшилась, загальна кількість команд учасниць - 12-ть.

Ігри пройшли на одному диханні, учні продемонстрували технічні та тактичні особливості гри. Але гра є гра...

Серед команд юнаків призові місця посіли: ІІІ - місце Тарутинський ліцей, ІІ- Серпневський ліцей, І- місце Березинський ліцей.

Серед команд дівчат: ІІІ місце - Березинський ліцей, ІІ місце - Серпневський ліцей, І місце - Тарутинський ліцей.

В цей же день пройшли змагання з баскетболу 3:3 серед команд гімназій Тарутинської селищної громади, в яких взяли участь команди юнаків з Ярівської, Малоярославецької Першої та  Малоярославецької Другої гімназій.

Юнаки показали непогану гру, проявили силу волі та продемонстрували всі свої знання та вміння, які вони отримали під час уроків фізичної культури.

Місця розподілились наступним чином: ІІІ місце - Ярівська гімназія, ІІ місце - Малоярославецька Перша Гімназія, І місце - Малоярославецька Друга гімназія.

Всі учасники команд незважаючи на зайняті місця - від Громадської організації "Баскетбольний клуб Тарутине" та спортивного клубу "Колізей" (Анатолій Бучков) - були нагороджені грамотами та медалями. 

Дякуємо всім вчителям фізичної культури за розвиток та підтримку баскетболу.

Дякуємо ЗСУ 🇺🇦 за можливість займатися улюбленою справою.

Слава Україні 💙💛🇺🇦

 

Григорій Церковний – вчитель фізичного виховання Тарутинського ліцею

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.