В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Друк

30 листопада в Тарутинській селищній раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету  під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

Члени виконкому розглянули 37 питань згідно порядку денного. Серед розглянутих питань схвалені проєкти Комплексної програми соціальної підтримки населення Тарутинської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки, Програми розвитку надання соціальних послуг в Тарутинській селищній територіальній громади на 2024-2025 роки, Програми «Молодь Тарутинщини» на 2024-2025 роки.

Ряд прийнятих рішень стосувалися соціальної підтримки населення Тарутинської громади: про надання щомісячних стипендій та одноразової грошової матеріальної допомоги мешканцям громади, а також матеріальної допомоги особам з інвалідністю з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю.

Були заслухані: звіт КНП «Тарутинський ЦПМСД» Тарутинської селищної ради щодо виконаної центром роботи за 9 місяців 2023 року, стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року, стан виконання програми розвитку земельних відносин Тарутинської селищної ради на 2021-2025 роки,  звіт КП «ВУЖКГ» Тарутинської селищної ради щодо виконаної роботи за 9 місяців 2023 року.

Затверджений склад конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тарутинської селищної територіальної громади.

Десять з розглянутих питань членами виконкому стосувалися захисту прав та інтересів дітей.

Окрім того розглянута низка питань сфери містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.