ЩОДО ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НЕГОДИ В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Друк

Сьогодні в Тарутинській громаді продовжується ліквідація наслідків вчорашньої негоди.

З ранку 26 листопада і по цей час Тарутинська селищна рада робить все можливе для ліквідації наслідків погіршення погодних умов.

Шість одиниць техніки СФГ «Кристал», що працювали на автодорогах громади і вчора увесь день до пізньої ночі, розчищають  дороги, аби забезпечити проїзд насамперед швидкої допомоги, автотранспорту ДТЕК, машин, що доставляють хліб.

Поки що на дорогах не має жодної одиниці спеціальної техніки Служби автомобільних доріг, яка обслуговує автошляхи державного значення, що розташовані на території громади. 

Робота з ліквідації наслідків негоди не припиняється, але вона ускладнена великими сніговими наметами та ожеледицею на дорогах,  сильними поривами вітру.

На даний час електропостачання є в Тарутине, Красному, Малоярославці Другому, Вільному, Рівному та частково Яровому. В інших населених пунктах світло відсутнє у зв’язку з аварією на лінії електропередачі Арциз-Бородіно.

В селищі Тарутине не на всіх вулицях є водопостачання, із-за пошкодження кабелю на водонапірній вежі.

Просимо усіх мешканців громади із розумінням відноситися до ситуації, що склалася. Усі служби в посиленому режимі працюють над ліквідацією наслідків негоди, робота проводиться злагоджено та оперативно. 

Шановні мешканці Тарутинської громади! Ще раз звертаємося до вас з проханням у разі погіршення погодних умов без нагальної потреби не виходити на вулицю та не виїжджати автотранспортом. Опиняючись, без зайвої необхідності, на трасі під час погіршення погоди, ви піддаєте ризику не тільки власне здоров’я та життя, а й тих людей, що перебувають поряд з вами, які допомагають вам вирватися із пастки негоди.  

Щиро дякуємо працівникам усіх служб та працівникам СФК «Кристал», які ліквідовують наслідки негоди!

Дякуємо трактористам, які по полях добиралися до людей опинившихся у  снігових наметах та визволили їх з «пастки». Дякуємо тим, хто розмістив постраждалих на ночівлю. Головне не забуваємо - особиста безпека понад усе!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.