БЮДЖЕТ 2024

Друк

Сьогодні, 16 листопада 2023 року в Тарутинській селищній раді відбулася  робоча нарада з розпорядниками коштів селищного бюджету.

У нараді взяли участь: заступники Тарутинського селищного голови Олена Сілоч та Олексій Судак, начальник фінансового управління селищної ради Марини Констандогло, керівники та бухгалтери бюджетних установ селищної ради.

Відкрила нараду заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олена Сілоч, яка відзначила, що незабаром завершується поточний бюджетний рік і розпочнеться робота по формуванню селищного бюджету на наступний рік та закликала всіх розпорядників з відповідальністю віднестись до цих процесів.

Начальник фінансового управління підвела попередні підсумки бюджетного року та акцентувала увагу присутніх на першочерговій задачі завершення 2023 року, а саме здійснити усі необхідні видатки по захищеним статтям (виплата заробітної плати, оплата за енергоносії, придбання продуктів харчування, тощо).

Було також обговорено питання закупівлі новорічних подарунків для всіх дітей громади, у тому числі учнів закладів освіти, вихованців дошкільних закладів, дітей, що виховуються в опікунських та прийомних сім’ях, ДБСТ, дітей, які не відвідують дитячі сади та школи.

Крім того, Марина Констандогло ознайомила  керівників та бухгалтерів бюджетних установ з особливостями складання бюджету на 2024 рік, які пов’язані з воєнним станом в країні.

Заступник селищного голови Олена Сілоч розповіла про плани та пріоритетні напрямки роботи Тарутинської селищної ради у 2024 році.

За підсумками обговорених питань було намічено конкретні шляхи щодо подальшої ефективної роботи з питань складання  проєкту бюджету Тарутинської селищної ради на наступний рік.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.