ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ БУЛО ПРОВЕДЕНО ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Друк

14 листопада  2023 року провідним інспектором Болградського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центру пробації» в Одеській області  Марією Балан  для суб’єктів пробації  було проведено просвітницький захід з нагоди відзначення дня Гідності та Свободи.

Даний захід відбувався з метою національно-патріотичного виховання громадян, в ході якого присутні дізнались про історію започаткування Дня Гідності та Свободи.

В Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Його встановлено згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України,  щодня наші мужні воїни стоять на захисті нашої країни та боряться за честь і гідність нашого народу.

По закінченню заходу працівники сектору та суб’єкти органу пробації вшанували  хвилиною мочання пам'ять загиблих воїнів України.

Болградського районного сектору

№ 2 філії Державної установи «Центру

пробації» в Одеській області

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.