ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Друк

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято людей, які щодня піклуються про найменш захищені верстви населення, людей сповнених душевного тепла, милосердя та співчуття.

З цієї нагоди 3 листопада у Тарутинському селищному Будинку культури відбувся урочистий захід.

З вітальними словами до працівників соціальної сфери звернувся заступник Тарутинського селищного голови Олексій Судак. Він побажав усім мирного неба, міцного здоров’я, любові в серці, затишку в душі та людяності.  

За сумлінну плідну працю, зразкове виконання своїх обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію соціальної політики Грамотами та Подяками  Тарутинської селищної ради нагороджені керівники і працівники структурних підрозділів селищної ради та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади соціальної сфери.

5 листопада подвійне свято будуть відзначати працівники Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, 25 років тому був заснований цей заклад. З нагоди ювілейної дати окремі привітання пролунали працівникам і ветеранам центру та всі вони були нагороджені цінними подарунками.

Для учасників заходу була підготовлена чудова концертна програма. Приємні хвилини відпочинку дарували: ведучі Ольга Господінова та Сергій Солдат, солісти БК Ксенія Торган, Степан Куруч, Сергій Солдат та танцювальні колективи «Талісман» і «Надія».

Особливого святкового настрою усім присутнім на заході додали вихованці центру соціально-психологічної реабілітації, які старанно та дуже артистично виконали хореографічні композиції.

 

Зі святом, шановні працівники соціальної сфери!

Бажаємо вам заслуженої шани та вдячності від людей!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.