НІМЕЦЬКІ ДРУЗІ ВІДВІДАЛИ ТАРУТИНСЬКУ ГРОМАДУ

Друк

Сьогодні Тарутинську громаду відвідала делегація з Федеративної Республіки Німеччини, у складі якої: Беате Мюллер Геммеке та Міхаєль Донт члени Бундестагу ФРН, Хайнке Фабрициус представниця Міністерства культури Німеччини, Йохен Кляйх керуючий партнер «Kleih Holzbau GmbH», Сюзанна Мюллер директорка гімназії графа Еберхарда, Хольгер Вайблен адвокат, консультант бізнес-клієнтів з України в Німеччині, Симон Навотни та Мартин Зальцер керівники благодійної організації Бесссарабських німців ErmstalHilft.

Урочиста зустріч німецьких друзів та партнерів відбулася за участю Тарутинського селищного голови Сави Чернєва у 35 державній пожежній рятувальній частині  ГУ ДСНС України в Одеській області.

Сава Чернєв привітав поважних гостей та подякував їм за підтримку Тарутинської громади. Також селищний голова висловив слова щирої вдячності керівництву та особовому складу пожежної частини за злагоджену професійну роботу.

Начальник Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Борис Михальчан вручив німецьким друзям Почесні Грамоти ГУ ДСНС України в Одеській області та українські символи від працівників 35 ДПРЧ.

Благодійна організація Бесссарабських німців ErmstalHilft неодноразово допомагала вогнеборцям Тарутинщини, на озброєнні частини вже є техніка, яка була передана саме цією БО.

Під час зустрічі рятувальників та керівництва громади були  обговорені теми майбутньої співпраці.

Щиро вдячні іноземним  друзям та партнерам за підтримку, адже кожна допомога, особливо у теперішній час, є важливою.

   

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.