АПАРАТНА НАРАДА В СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Друк

30 жовтня 2023 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду, в якій взяли участь секретар селищної ради Анетта Куракова, заступники селищного голови Олена Сілоч і Олексій Судак та керівники комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

Під час апаратної наради були обговорені актуальні питання життя громади, які стосуються медицини, економіки, соціальної, житлово-комунальної сфер, земельних відносин, культури та освіти.

Зокрема, керівники закладів охорони здоров’я Тарутинської громади доповіли про роботу КНП «Тарутинський ЦПМСД» та «Тарутинська центральна лікарня».

Станом на 30 жовтня на стаціонарному лікуванні в центральній лікарні перебувають 109 хворих. Протягом двох тижнів у акушерсько-гінекологічному відділенні народилося 9 немовлят, із них одна двійня. В центральній лікарні працює палата денного стаціонару.

За період з 16 по 28 жовтня медичними працівниками Тарутинського ЦПМСД було прийнято  3138 мешканців громади, у тому числі 144 жителя оглянуті сімейними лікарями на виїзних прийомах сімейних лікарів. В денних стаціонарах Березинської, Виноградівської та Серпневської амбулаторій за звітній період проліковано 30 хворих. Тарутинським ЦПМСД продовжується робота по проведенню «наздоганяючої» catch-up кампанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення. До всесвітнього дня боротьби з інсультом (29 жовтня) у всіх підрозділах центру первинної медико-санітарної допомоги функціонуватимуть «Містечка здоров’я», в яких відбудуться прийоми фахівців.

В територіальному центрі соціального обслуговування (стаціонарне відділення) влаштовано двоє людей похилого віку з числа ВПО, наразі тут перебувають 6 внутрішньо переміщених осіб.

Відділом економіки, інвестицій та сільського господарства здійснюється моніторинг розрахунків за земельні паї, підготовлені зміни до Стратегії розвитку громади.

Спеціалістами відділу земельних ресурсів прийнято 43 заяви громадян, які потребують розгляду на черговій сесії.

Закладами культури громади проведені заходи до Дня визволення України від  німецько-фашистських загарбників, Дня української писемності та мови.   Учень Тарутинської дитячої музичної школи Бобок Олексія (викладач Бобок І.О.) отримав диплом Лауреата І премії Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв “Наталка Полтавка». Солісти та танцювальний колектив Тарутинського БК стали переможцями Всеукраїнського конкурсу талантів «Світанок».

Заклади освіти громади 27 жовтня долучилися до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. За звітній період з керівниками закладів освіти громади, їх заступниками та вчителями-предметниками проведені фахові семінари. На минулому тижні локація «Активні парки» розпочала роботу у Петрівському ліцеї.

Секретар селищної ради Анетта Куракова поінформувала присутніх про підготовку до проведення пленарного засідання сесії селищної ради 17 листопада 2023 року.

Заступник селищного голови Олена Сілоч звернула увагу керівників структурних підрозділів на методичні рекомендації щодо роботи в різних сферах, які висвітлюються на сайті Всеукраїнської Асоціації ОТГ.

У ході апаратної наради селищний голова надав ряд доручень керівникам відділів селищної ради: здійснювати моніторинг державних програм підтримки сільгоспвиробників, поновити списки сімей громади, що потребують першочергової допомоги, поновити списки власників домоволодінь (квартир), які можуть надати житло для ВПО, розглянути можливість нагородження спортсменів, які досягли значних результатів на Всеукраїнських змаганнях та інші.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.