ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ» В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Друк

Під головуванням заступника голови Одеської ОВА Сергія Кропиви 26 жовтня 2023 року в онлайн-режимі відбулось чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» з питання щодо раціонального та ефективного використання бюджетних коштів.

Від Тарутинської селищної ради в засіданні взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олена Сілоч та начальник фінансового управління Марина Констандогло.

Під час засідання було обговорено питання щодо проведення деяких публічних закупівель територіальними громадами області. Тарутинською селищною радою надано пояснення щодо проведення закупівлі на суму 215 355грн. Кошти були направлені на закупівлю товарів (вапна та фарби) для проведення поточного ремонту закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів громади для їх підготовки до навчального року.

Також було порушено питання щодо надання допомоги Збройним Силам України за рахунок коштів місцевих бюджетів. Заступник голови Одеської ОВА Сергія Кропива зазначив, що Тарутинська громада активно допомагає ЗСУ.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.