ПРО ПРОФІЛАКТИКУ ПРАПОРУШЕНЬ СЕРЕД ДІТЕЙ

Друк

Профілактика негативних явищ в дитячому середовищі одна із напрямків виховної роботи в закладах освіти Тарутинської громади. 25 жовтня 2023 року на базі Тарутинського ЦПРПП у рамках засідання спільноти педагогів-організаторів відбувся круглий стіл з цього питання.

Превентивне виховання в школі - це система підготовчих та профілактичних дій педагогів, спрямованих на запобігання формуванню в учнів негативних звичок, рис характеру, проявам асоціальної поведінки підлітків та організацію належного догляду за діяльністю школярів. Мета превентивного виховання: ознайомитися з сучасними профілактичними програмами; навчитися сучасних технологій профілактичної роботи в школі.

У засіданні круглого стола взяла участь та доповіла про профілактичну роботу, співпрацю між закладами освіти та ювенальною превенцією інспектор ювенальної превенції Болградського РВП ГУНП в Одеській області старший лейтенант поліції Аліна Іскимжи. Класний керівник 2 класу Слобідської гімназії Кондолова Ніна Павлівна презентувала досвід роботи виховної роботи у напрямку профілактики негативних явищ в закладі освіти. Заступник директора з виховної роботи Тарутинського ліцею Тетяна Олександрівна Узун-Куртогло  також поділилась досвідом роботи у цьому напрямку та ведення документації.

Дякуємо усім учасникам семінару за активну участь. Бажаємо плідної роботи, успіхів та перемог!  

Відділ освіти, молоді та спорту

Тарутинської селищної ради

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.