В ТАРУТИНЕ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАХИСНИКА ВІТАЛІЯ ВОЛКОВА

Друк

Сьогодні, 26 жовтня, Тарутинська громада зустріла та провела в останню дорогу військовослужбовця Волкова Віталія Васильовича (15.01.1975–21.10.2023). Наш захисник - солдат, навідник мотопіхотної роти загинув під час виконання службового завдання в Донецькій області.

У цей скорботний день родичі та друзі, керівництво селищної ради, знайомі, військовослужбовці та жителі Тарутине прийшли віддати шану, вклонитися і подякувати воїну за наше життя та провести його до місця останнього спочинку.

Щоразу важко прощатися із нашими Захисниками. В пам’яті усіх, хто знав Віталія, він залишиться доброзичливим, врівноваженим, відповідальним чоловіком, патріотом своєї країни.

Йому назавжди буде 48 років. Попереду було багато життєвих планів та мрій. Але всі їх в одну мить обірвав підступний ворог.

На всьому шляху від батьківського дому до  кладовища пересічні громадяни зустрічали траурну процесію, утворивши живий коридор.

На честь і вічну пам’ять про славного бійця на кладовищі пролунали тяжкі слова прощання, гучні останні постріли та гімн України.

Неможливо осягнути скорботу рідних, які назавжди втратили дорогу серцю людину. Та назавжди у жителів нашої громади залишиться подяка за відданість та самопожертву нашому земляку.

Уся Тарутинська громада низько схиляє голови перед світлою пам’яттю воїна та висловлює щирі співчуття рідним.

Вічна пам'ять і слава Герою!

Герої не вмирають. Їм жити вічно в наших душах і серцях!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.