В СМТ ТАРУТИНЕ ЗАВЕРШЕНО БУДІВНИЦТВО НОВОЇ АМБУЛАТОРІЇ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ

Друк

Відповідно до Меморандуму про співробітництво між Тарутинською селищною радою та Міжнародним фондом допомоги та розвитку Блакитного півмісяця (IBC), який був підписаний у липні цього року,  в смт Тарутине завершено будівництво нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини. на 10 робочих місць.

Будівництво амбулаторії здійснювалось підрядною організацією за кошти БФ «Маві Хіляль Україна» («ІВС,UA»).                                                      20 жовтня представники благодійного фонду прибули до Тарутине та разом з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим і директором КНП «Тарутинський ЦПМСД» Меланією Мілановою побували на новозбудованому об’єкті. Було відмічено, що роботи з будівництва сучасної модульної споруди проведені вчасно та якісно з дотриманням усіх норм.

В Тарутинський селищний раді Сава Чернєв та керівник БФ «Маві Хіляль Україна» Burhan Dülger підписали договір зберігання, згідно якого селищна рада зобов’язується вжити всіх необхідних заходів для забезпечення збереження майна об’єкту.

Наступним етапом підготовки нової амбулаторії до відкриття буде її обладнання меблями, медичною та комп’ютерною технікою німецькою організацією з надання екстреної медичної допомоги «Action Medeor».

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.