НАДАННЯ ЯКІСНИХ ПОСЛУГ МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

Друк

Відповідно до укладеної Угоди щодо забезпечення функціонування мобільної медичної бригади між КНП «Тарутинський ЦПМСД» та Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України з метою надання якісних послуг мешканцям населених пунктів Тарутинської громади, на минулому тижні здійснено п’ять виїздів сімейними лікарями для надання медичної допомоги населенню.

В Виноградівській амбулаторії прийом людей проводили лікар Шаркова О.О. та медична сестра Шаркова Г.Ф. Всього прийнято 14 осіб.

На ФАПі села Підгірне прийом здійснювали Міланова М.П. та Штирбулова А.М., прийнято 18 осіб.

В селі Малоярославець ІІ лікар Олту А.І  та медична сестра Кічук М.М. оглянули 7 жителів села, у тому числі один житель оглянутий на дому.

В селі Вільне прийом хворих проводили Кассир Л.Г. та Крец О.П., прийнято 10 осіб, у тому 1 людина оглянута на дому.

Мобільна бригада у складі лікаря Петрашової І.В. та медичної сестри Плінгей Г. прийняли 15 чол. в с.Петрівськ, у тому числі 3-х оглянуто на дому.

Мобільні бригади проводили прийом дорослих і дітей, робили візуальні форми обстеження,  ЕКГ, тести на COVID та проводили вакцинацію, скрінінг на цукровий діабет, за медичними показниками виписали направлення хворим на другий рівень надання медичних послуг.

Робота мобільної бригади продовжується.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.