29 серпня – День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Друк

29 серпня згідно з Указом Президента в Україні офіційно відзначається День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме цього дня 2014 року розпочався вихід українських військових з оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярні частини збройних сил Росії, що вторглися до України, обстріляли коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці. Українська армія зазнала значних втрат.

Символом скорботи за загиблими на Донбасі українськими воїнами став сонях. Саме тоді, коли тривали бої, на полях цвіли соняхи. І останнє, що бачили на цьому світі наші мужні й сміливі захисники, були золотаві голівки, повернуті до сонця, до життя.

Нині наша держава переживає найбільше випробування в своїй новітній історії. Українці продовжують збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність держави.

Гідно вшануймо пам'ять наших земляків, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вклонімося їх подвигу та героїзму. Ми глибоко співчуваємо батькам, дружинам, дітям та родинам всіх захиблих. Прийміть слова подяки за те, що виховали таких патріотів України і нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку біль втрати близької людини.

Вічна пам'ять та вічна шана Героям!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

 

З повагою та глибокою шаною,

Тарутинський селищний голова

Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.