Болградським районним сектором №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області було проведено просвітницько-патріотичний захід приурочений Дню Державного прапора України

Друк

23 серпня напередодні Дня Незалежності України щорічно вшановують один з трьох ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це національний символ, символ нашої української ідентичності та символ боротьби за волю.

23 серпня 2023 року начальником Болградського районного сектору №2  філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  Юлією Бєріл з підобліковим органу пробації було проведено просвітницько-патріотичний захід приурочений Дню Державного прапора України, метою якого є вираження поваги до державних символів.

Кольори державного Прапора України — синій і жовтий. З давніх-давен українська земля була хліборобським краєм. Синє море або небо над золотою нивою — зміст, який нині вкладають у кольори Державного Прапора України. До Державного Прапора України виявляють пошану, схиляючи голову чи вклоняючись, а часом і стають на одне коліно. Військові віддають прапорові честь. Впродовж історичних звершень він ставав символом боротьби за національні й соціальні права українського народу. Серце кожного українця завмирає при підйомі національного прапору.

Працівники Болградського районного сектору №2  філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  щиро вітають усіх громадян з Днем Державного прапору України та бажають Вам миру і щастя, здоров'я і добробут! Зробимо все можливе, щоб наші діти берегли до Державного прапора святе і шанобливе ставлення. Нехай всі вони виростуть гідними громадянами нашої Неньки України!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.