В селищній раді обговорили поточні питання роботи структурних підрозділів та комунальних некомерційних підприємств

Друк

Під головуванням секретаря Тарутинської селищної ради Анетти Куракової за участю селищного голови Сави Чернєва, секретаря виконавчого комітету селищної ради Олени Абрамової та заступника селищного голови Олени Сілоч  21 серпня 2023 року відбулася апаратна нарада селищної ради.

Керівники структурних підрозділів та комунальних некомерційних підприємств поінформували щодо стану справ у підпорядкованих структурах.

Протягом минулого тижня на стаціонарне лікування Тарутинської лікарні було госпіталізовано 79 хворих, виписано – 61, з початку місяця народилося 5 дітей.

Триває ремонт у хірургічному відділенні лікарні за кошти місцевого бюджету та спонсорську допомогу. Облаштовується укриття закладу згідно вимог.

За період з 14 по 18 серпня 2023р. медичними працівниками Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги було прийнято 1620 мешканців громади, у тому числі 526 дітей. Проведений виїзний прийом сімейними лікарями в селищі Серпневе та селі Калачівка. Тарутинським ЦПМСД розпочата активна робота по проведенню catch-up кампанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи (КПК) серед дитячого населення. Вакцина отримана 26 липня, станом на 18 серпня щеплено 29 % дітей віком 2-7 років.

Тарутинський ЦПМСД готується до опалювального сезону, закуплені дрова для фельдшерсько-акушерських пунктів та фельдшерських пунктів громади.

У відділі освіти, молоді та спорту триває підготовка до серпневої конференції педагогічних працівників. Крім того підготовлені акти на прийняття закладів освіти до нового навчального року та акти на прийняття укриттів.

Капітальний ремонт укриття в Тарутинському ліцеї перебуває на постійному контролі керівництва селищної ради. За інформацією керівника підрядної організації, яка проводить  ремонт, роботи ідуть за планом, до 1 жовтня 2023р. укриття буде готове до здачі в експлуатацію.

В Тарутинській громаді завершено збір ранніх зернових і зернобобових культур. Сільськогосподарські підприємства зібрали більш 75 тисяч тон зернових культур із середньою врожайністю 34 ц/га. На даний час почався збір соняшнику.

В закладах культури громади йде підготовка до Дня Прапора та Дня незалежності України. 23 серпня відбудеться урочистий захід з нагоди державних свят. На 24 серпня заплановано відкриття меморіальних дошок загиблим Героям.

У ході апаратної наради вирішувались нагальні питання та керівництвом селищної ради були надані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів і КНП.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.