Представлення новопризначеного голови Болградської РДА

Друк

Сьогодні, 09 серпня 2023 року, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Сергій Кропива представив активу Болградського  району новопризначеного голову районної державної (військової) адміністрації Михайла Володимировича Шарафаненка.

Президент України своїм розпорядженням №145/2023-рп від 08 серпня 2023 року призначив Михайла Шарафаненка головою Болградської  районної державної адміністрації.

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації привітав Михайла Шарафаненка  з призначенням та побажав йому успіхів в діяльності на благо Болградського району. Він зазначив, що новий очільник району  має професійний досвід в галузі енергетики,  чітко усвідомлює весь рівень відповідальності, яку він несе обіймаючи цю посаду та сподівається на плідну  співпрацю з боку всіх  керівників громад та інших органів виконавчої влади та структур району.

Слід зазначити, що раніше Михайло Володимирович обіймав посаду першого заступника голови Ізмаїльської районної державної адміністрації та є депутатом Ізмаїльської міської ради VIIІ скликання.

Народився він 15 листопада 1981 року в селі Великий Дальник Біляївського району. Після закінчення школи, у 2000 році отримав неповну вищу освіту за спеціальністю “сестринська справа, медична сестра” в Одеському базовому медичному училищі. Після цього пройшов строкову службу.

У 2007 році отримав повну вищу освіту в Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова за спеціальністю “психологія”. У 2017 році закінчив факультет теплоенергетики в Одеському національному політехнічному університеті.

В березні 2015 року обійняв посаду заступника директора з економічних питань комунального підприємства “Теплові мережі Ізмаїлтеплокомуненерго” Ізмаїльської міської ради і вже через місяць став директором підприємства.

В квітні 2021 року обійняв посаду першого заступника голови Ізмаїльської районної державної адміністрації.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.