Відбулося пленарне засідання 36-ї сесії Тарутинської селищної ради

Друк

Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави ЧЕРНЄВА відбулося пленарне засідання 36-ї сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання.

Напочатку пленарного засідання депутати хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії росії проти України.

Тарутинський селищний голова привітав усіх з Днем Конституції України та від щирого серця побажав завжди пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті.

        Селищний голова від імені усіх депутатів Тарутинської селищної ради та присутніх на пленарному засіданні привітав депутатів Ніну ШИШКОВУ та Якова КІСЕОЛАРА з ювілейним днем народження.    

         Також Тарутинський селищний голова повідомив присутніх про те, що Депутатське Звернення щодо визначення типу закладу охорони здоров’я КНП «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області мало позитивний відгук.  Завдяки спільним зусиллям КНП «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області залишається загальною лікарнею. Висловив щиру подяку усім причетним до вирішення цієї проблеми, а саме: Голові Одеської обласної ради Григорію ДІДЕНКО, Директору Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації ОДАРІЙ Наталію, Голові постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики Одеської обласної ради ЧАПІРУ Дмитру, Директору Благодійного фонду "Шляхетна справа" ШУТОВУ Сергію.

У планерному засіданні сесії взяли участь: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету О.Сілоч, керівники комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів Тарутинської селищної ради.

         У роботі сесії взяли участь 16 депутатів селищної ради, які розглянули 25 питань порядку денного.

         Одним з основних питань на пленарному засіданні було затвердження проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Тарутинської селищної ради на 2024 рік».

        У ході роботи депутати селищної ради внесли зміни та доповнення до Стратегії розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки. 

На розгляд сесії були винесені проєкти рішень щодо майнових питань та питання щодо надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Тарутинської селищної ради двох пожежних автомобілів.

У заключній частині пленарного засідання депутати розглянули земельні питання, які дозволені до розгляду чинним законодавством.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.