Сьогодні Україна відзначає 27-ту річницю Конституції

Друк

Сьогодні Україна відзначає 27-ту річницю Конституції – Основного закону держави, який є втіленням ідеалів свободи і справедливості, головним оберегом державності та демократії, гарантом незалежності та соборності України.

З нагоди Дня Конституції України в Тарутинському Будинку культури відбувся урочистий захід. На заході були присутні: Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, секретар селищної ради Анетта Куракова, заступник селищного голови Олена Сілоч, працівники закладів та установ  Тарутининської селищної ради, громадськість.

З вітальним словом до присутніх звернувся Тарутинський селищий голова. Побажав, від щирого серця, завжди пишатися своєю країною, пам'ятати про свої права та обов’язки, стійкості та витримки – усім мешканцям громади і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять країну, захищають усіх нас та наші родини.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання обов’язків в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у вирішенні спільного головного завдання – побудови заможної демократичної процвітаючої України, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції України нагороджено Почесною грамотою Болградської районної державної (військової) адміністрації з врученням квітів медичних працівників Тарутинської селищної ради та державному службовцю виконавчих органів Болградської районної державної (військової) адміністрації.

За сумлінну плідну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток Тарутинської територіальної громади та з нагоди Дня Конституції України  оголошена Подяка Тарутинської селищної ради з врученням квітів депутатам, членам виконавчого комітету, старостам, працівникам установ та організацій Тарутинської громади.

Зі святом усіх нас, з Днем Конституції України! Нехай у день національного свята в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Миру усім нам, розквіту та скорішої перемоги над ворогом!

   

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.