Перевірені укриття в смт Тарутине

Друк

У зв’язку з тривалою широкомасштабною збройною російською агресією проти України важливе значення для безпеки цивільного населення має наявність захисних споруд, їх стан та цілодобовий режим роботи.

З метою здійснення оцінки стану готовності захисних споруд на території Болградського району продовжується їх комісійне обстеження.

14 червня 2023 року комісією у складі: заступника голови районної державної (військової) адміністрації Д. Байлука, начальника відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами РВА С.Забуги, Тарутинського селищного голови Сави Чернєва, представників поліції, ДСНС,  Держпродспоживслужби було здійснено обстеження 2 укриттів в смт Тарутине за адресою: вул.Широка, 1, адмінбудівля Тарутинської селищної ради на 50 осіб та  вул. Центральна 122 на  350 осіб.

Комісія звернула увагу на безперешкодний доступ населення до укриттів, їх оснащення аварійним освітленням, вентиляцією, захищеністю входів та виходів, забезпеченням водою, продуктами харчування, медичними засобами та засобами зв’язку, первинними засобами пожежогасіння.

Після огляду  складені відповідні акти та надані рекомендації.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.