Тарутинський селищний голова вручив Почесну грамоту Болградської РДА заступнику директора з дошкільної освіти Тарутинського ліцею

Друк

За вагомий внесок у розвиток дошкільного виховання, наполегливу самовіддану працю, високий професіоналізм, терпіння, мудрість, увагу до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини та з нагоди Дня захисту дітей Почесною грамотою Болградської районної державної адміністрації нагороджена заступник директора з дошкільної освіти Тарутинського ліцею Бахчиванжи Лілія Володимирівна.

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв вручив Почесну грамоту Лілії Володимирівні, подякував їй та всьому колективу за сумлінну роботу та відповідальне ставлення до справи виховання підростаючого покоління, побажав міцного здоров’я, миру, натхнення та успіхів у роботі.

Із заслуженою нагородою Бахчиванжи Л.В. також привітали директор Тарутинського ліцею  Олег Ткаченко, заступник Тарутинського селищного голови Олена Сілоч, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Кушнір.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.