Дитяча мрія – Україна на переможному шляху!

Друк

День захисту дітей - це свято, яке стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Війна, так чи інакше, торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

З нагоди Дня захисту дітей в селище Тарутине проведена благодійна акція «Дитяча мрія – Україна на переможному шляху!», яку підготував колектив Тарутинського селищного будинку культури.

Розпочалося свято з патріотичної ходи дітей по центру селища, його основна частина проходила біля арт-об'єкту «Я люблю Тарутине».

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять безвинно вбитих дітей та мирних громадян. Біля імпровізованого місця з іграшками та лампадками відбулося покладання квітів.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав дітей та їх батьків зі святом та побажав діткам щастя, мирного неба, сонячних ранків, яскравих і неповторних вражень, удачі та успіхів на життєвому шляху.

Продовжився захід концертно-розважальною програмою за участю танцювальних та вокальних колективів будинку культури, Тарутинського ліцею, учнів та викладачів музичної школи. Під час свята був оголошений збір коштів на підтримку ЗСУ.

Насичена програма заходу, дружня атмосфера подарували дітям приємні емоції та радість. Діти безтурботно веселилися, підспівували артистам та брали активну участь у танцювальному флешмобі. Інспектор ювенальної превенції відділення поліції №2 Болградського РВП Аліна Іскимжи провела з дітьми цікаву вікторину.

По завершенню концерту кожна дитина, що була присутня на святі, отримала солодкий подарунок від селищної ради.

Варто зазначити, що День захисту дітей - це не лише веселе свято, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти були щасливі!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.