Поетична кав’ярня

Друк

24 березня в Тарутинській селищній бібліотеці для дорослих відбувся захід, присвячений Всесвітньому дню поезії.

Кажуть, що поезія – це голос істини, голос правди, який єднає серця. Той, хто його чує, здатний піднятися на вершини духу, згуртувати націю, об’єднати людство. Поет – людина незвичайна, не зрозуміла для інших, а поетеса – і поготів. Чутлива, тонка, ранима, вона літає у хмарах – можливо, чує янголів?

До поетичної кав’ярні Тарутинської селищної бібліотеки для дорослих запросили  поетес нашої громади – Марію Бардук і Марину Залізко з Тарутине, Валентину Главчеву з Підгірного, Катерину Добру з Красного, Ганну Фролову з Березине. Також в гості до нас завітала викладач української мови та літератури Тарутинського ПАЛ Вікторія Булавицька.

З привітальним словом, з нагоди Всесвітнього дня поезії, який відзначався 21 березня, звернулась начальник відділу культури та туризму Тарутинської селищної ради Ніна Шишкова.

Під час заходу, за чашкою чаю, лунали прекрасні поетичні твори наших поетес про любов до України, до рідного краю, до своєї родини, а також про події, які зараз відбуваються в нашій країні.

Захід видався дуже цікавим і насиченим.

Дякуємо нашим сьогоднішнім гостям за таку прекрасну зустріч! Бажаємо творчого натхнення на написання нових поезій.

Миру всім нам, спокою, добра та злагоди!

Галина Диденко

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.