Вечір-зустріч «Український доброволець – взірець патріотизму»

Друк

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань, щороку 14 березня в нашій державі відзначають День українського добровольця.

15 березня Тарутинська селищна бібліотека для дорослих спільно з Національно-просвітницьким центром провели вечір-зустріч «Український доброволець – взірець патріотизму». На заході були присутні учні Тарутинського ліцею та читачі бібліотеки.

Розповісти свої історії та своє бачення військових дій  російської федерації проти України прийшли справжні патріоти нашої країни, нашого краю: учасник бойових дій в зоні АТО Віктор Харитоненко і учасник бойових дій з початку повномасштабного військового російського вторгнення Леонід Кісеолар.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв-земляків та всіх, хто поклав своє життя, виборюючи свободу і незалежність нашої держави. Учасники гуртка «Джерельце» Тарутинського НПЦ подарували гостям янголи-обереги.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.