Операційний стіл для Тарутинської лікарні від міжнародних партнерів

Друк

В Тарутинській громаді продовжується оснащення медичною технікою та виробами медичного призначення центральної лікарні. Минулого року така допомога надійшла від бессарабських німців.

У 2023 році завдяки участі в міжнародних проєктах керівництво Тарутинської селищної ради залучає додаткові ресурси для покращення надання медичних послуг закладами охорони здоров’я громади та створення належних умов для роботи медичних працівників.

Сьогодні до Тарутинської центральної лікарні від проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України", який співфінансується ЄС та Урядом Німеччини та впроваджується GIZ, надійшов операційний хірургічний стіл.

Надзвичайно приємно, що наші міжнародні партнери продовжують підтримку громади та допомагають обладнанням, яке є вкрай необхідним для лікарні.

Висловлюємо щиру подяку проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України" за розуміння наших проблем та зміцнення Тарутинської громади у час надскладних випробувань для всієї України!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.