Привітання Тарутинського селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з Днем українського добровольця

Друк

Дорогі захисники, добровольці!

Щирo вітаю вас із Днем українського добровольця!

Це свято мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Воно встановлене Постановою Верховної Ради України 17 січня 2017 року, з метою сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.

У непростий для країни час ви згуртувалися і стали на захист рідної землі від посягань ворога роз'єднати мапу України на окремі частки, від зазіхань на здобуту багатовіковою боротьбою українського народу незалежність держави.
Ви – ті сміливі і доблесні лицарі світла, котрі стали на захист України ще у 2014 році. Тоді, на початку російської збройної агресії, ви, за покликом своїх гарячих сердець та з власної доброї волі, вступили у боротьбу за свободу та незалежність українського народу. Нині ж, під час повномасштабного наступу російських окупантів, так само перебуваєте на передовій захисту Батьківщини, щодня демонструючи приклади відваги, відданості та жертовності.

Ваш подвиг назавжди буде вписано у новітню історію України як взірець героїзму, мужності, найвищого патріотизму.

Прийміть сьогодні найщиріші слова вдячності та пошани, а також побажання Перемоги, миру, здоров’я, витримки у складних ситуаціях та Божої опіки. Нехай доля буде прихильною до вас, ваших родин та до нашої рідної України!

З повагою,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.