«Не виховуйте дітей, все одно вони будуть схожі на вас. Виховуйте себе»

Друк

14.06.2022 року службою у справах дітей Тарутинської селищної ради спільно з Тарутинським селищним центром соціальних служб був здійснений виїзд до села Слобідка з метою реагування на повідомлення щодо випадку вчинення домашнього насильства над дитиною. В ході проведеної роботи з батьками та дитиною, встановлено, що факт домашнього насильства не підтвердився.

Насильство над дітьми або жорстке поводження з дітьми – фізичне, психологічне, економічне, сексуальне насильство або відсутність виховання та піклування над дітьми батьками, особами-опікунами чи сторонніми людьми, які займаються їх доглядом.

Відповідно до чинного законодавства, особи, які вчинили домашнє насильство, несуть кримінальну, адміністративну чи цивільно-правову відповідальність.

Якщо ви стали свідками жорстокого поводження з дітьми, зневаги їх інтересам, просимо негайно про це повідомити службу у справах дітей Тарутинської селищної ради, адже наслідками насильства над дітьми можуть бути серйозні порушення здоров’я, розвитку і соціалізації дитини.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.