Урочисте відкриття міні-футбольного поля у смт Тарутине

Друк

          Сьогодні на шкільному стадіоні Тарутинського навчально-виховного комплексу відбулось урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Ця подія є визначною для школи, футбольної спільноти та усієї Тарутинської громади. Відкриття такого чудового, сучасного спортивного об'єкту дає змогу молодим спортсменам проводити комфортні тренування з футболу та виховувати здорову та успішну молодь.

         На відкриття міні-футбольного поля завітали почесні гості: заступник голови Одеської  обласної ради Вадим Шкарівський, депутати Одеської обласної ради Олег Капсамун, Оксана Дімова, голова Болградської районної державної адміністрації Геннадій Бамбура, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, заступники селищного голови Олена Сілоч та Валерій Дундер, депутати Тарутинської селищної ради, а також учні, вчителі, тренери, мешканці селища Тарутине.

        Зі щирими вітаннями та словами вдячності до присутніх звернувся Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, який подякував всім, хто підтримав ініціативу влади та надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика для учнів та молоді, а особливо депутату обласної ради Олегу Капсамуну. Селищний голова наголосив, що даний майданчик, беззаперечно, стане гарним об’єктом спортивної інфраструктури і допоможе вчителям та тренерам навчати і виховувати дітей-футболістів, адже досягнення тарутинського футболу потрібно розвивати і примножувати: команда футбольного клубу «Березине» Тарутинської громади стала переможцем Кубку Одеської  області пам’яті М.Трусевича, крім того сьогодні ця ж команда проводить фінальний поєдинок за звання Чемпіону Одеської області 2021 року у м.Одеса. Селищний голова побажав спортсменам, тренерам та всім присутнім здоров’я, успіхів у спорті, нових досягнень та подарував спортивній школі футбольні м’ячі.

         До привітань долучилися: голова Болградської райдержадміністрації Геннадій Бамбура, заступник голови Одеської  обласної ради Вадим Шкарівський, депутат обласної ради Олег Капсамун, директор Тарутинського НВК Олег Ткаченко.

         У своєму виступі перед присутніми директор НВК висловив сподівання, що найближчим часом на шкільному стадіоні будуть добудовані інші спортивні майданчики та з’явиться сучасний спортивний комплекс. Керівник навчального закладу подякував усім причетним до будівництва міні-футбольного поля та благоустрою прилеглої території.

         Почесні гості урочисто перерізали символічну стрічку на вході до сучасного спортивного майданчика.

         Рій «Патріот» Тарутинського НВК - переможець Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура») привітав учасників заходу виконанням хореографічної композиції.

        Право першого удару у ворота надали почесним гостям заходу.

        Після закінчення офіційної частини, свято на майданчику продовжилося – відбулися перші спортивні змагання з міні-футболу.

        Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям — це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь