Завершилось будівництво спортивного майданчику у смт. Тарутине

Друк

На стадіоні Тарутинського навчально-виховного комплексу завершилось будівництво сучасного спортивного майданчику з міні-футболу розміром 42 х 22м  зі штучним покриттям,  огорожею, захисною сіткою та освітленням. По периметру майданчика вимощена тротуарна доріжка. Кошти на будівництво майданчику у сумі понад 3 000 000 грн. були виділені з обласного бюджету за сприянням депутата Одеської обласної ради О.Капсамуна.

Цими днями навколо нового міні-футбольного поля тривають роботи з благоустрою території, в яких бере участь техперсонал Тарутинського навчально-виховного комплексу. Враховуючи звернення мешканців вулиць Шевченка та Спортивної смт.Тарутине та для зручності пересування дітей, молодих мам з візочками і пенсіонерів за кошти селищного бюджету закуплена тротуарна плитка та вимощені 174 кв.м тротуарної доріжки, яка веде вздовж шкільного стадіону до будівлі гімназії. Тут же встановлені три стовпи та шість ліхтарів, які були закуплені Тарутинським НВК за рахунків коштів спецфонду. Підприємець смт.Тарутине І.Дамаскін надав спеціальну техніку для вирівнювання поверхні навколо збудованого міні-футбольного майданчика та алеї, що поряд. Новий спортивний майданчик та  прилегла територія готові до відкриття та експлуатації.

Тепер в смт.Тарутине є сучасне міні-футбольне поле, яке дозволить дітям та молоді громади ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. На ньому проводитимуть уроки фізкультури, заняття спортивних секцій, а також різноманітні спортивні змагання. Майданчик зі штучним покриттям — це нові можливості для підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління мешканців Тарутинської громади!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь