Депутат Одеської обласної ради С.Паращенко відвідав КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Друк

       З початку росту захворюваності на COVID-19 в Тарутинській громаді та виникненням проблеми заправки кисневих балонів Тарутинський селищний голова С.Чернєв звернувся з клопотанням  до голови Одеської обласної державної адміністрації С.Гриневецького щодо виділення Тарутинській центральній лікарні кріоциліндру, ємністю 2 тони кисню.

      3 листопада 2021 року постійна депутатська комісія Одеської обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики розглянула ряд питань, серед яких забезпечення хворих на COVID-19 киснем. Депутати розглянули та підтримали розподіл субвенції з державного бюджету на забезпечення децентралізованою подачею кисню ліжкового фонду у лікарнях, у т.ч.  кріоциліндри будуть встановлені — у міській клінічній інфекційній лікарні (Одеса), Тарутинській центральній лікарні, Білгород-Дністровській центральній районній лікарні, Овідіопольській лікарні.

      Сьогодні, 5 листопада депутат Одеської обласної ради С.Паращенко відвідав комунальне некомерційне підприємство «Тарутинська центральна лікарня». Разом з головою Тарутинської селищної ради Савою Чернєвим та головним лікарем центральної лікарні Юрієм Савицьким було оглянуто місце встановлення кріоціліндру та обговоренні питання дотримання технічних вимог щодо будівництва майданчика під кріоціліндр.

     Депутат Одеської обласної ради С.Паращенко запевнив голову селищної ради та головного лікаря Тарутинської центральної лікарні у всебічній підтримці та наданні необхідної допомоги у вирішені нагальних питань щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби.

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь