23 роки Тарутинському центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх

Друк

             5 листопада 1998 року в смт.Тарутине був відкритий притулок для дітей, які опинились в тяжкій життєвій ситуації. 23 роки тому 32 співробітника гаряче люблячих дітей та небайдужих до проблем чужих дітей з натхненням приступили до роботи. Зараз цей заклад називається Тарутинський центр соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх служби у справах дітей Болградської райдержадміністрації.

        Сьогодні, 5 листопада 2021 року, у День народження притулку Тарутинський селищний голова Сава Чернєв відвідав центр соціально-психологічної реабілітації.                       

       Як завжди на свята, педагоги та вихованці центру підготували цікаву святкову програму з різноманітними музичними та танцювальними номерами.

        Відкриваючи святковий захід, директор Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх Наталя Ружицька відмітила, що працівникам притулку є чим пишатися, у них багато чудових дітей,  дуже радують успіхі колишніх вихованців притулку, у багатьох з них вже є певні досягнення та вони влаштовують своє життя. Наталя Ружицька висловила слова подяки Саві Чернєву за постійну всебічну підтримку центру.

        Селищний голова привітав працівників і вихованців центру з 23 річницею закладу. У своїй промові він відмітив, що тільки люди з великим серцем та відкритою душею  працюють в цьому закладі. Словами вдячності за добру справу пригадав селищний голова засновника притулку А.Познякова, першого директора К.Денисова, директора, яка віддала дітям з тяжкою долею багато років, С.Лукашину та подякував за плідну роботу нинішнього керівника центру Н.Ружицьку. С.Чернєв подякував і усьому колективу за невтомну працю та побажав здоров’я, сімейного щастя, добра, любові і подарував центру від селищної ради набір посуду.  

        Після святкових привітань усі присутні мали змогу помилуватися чудовими виступами вихованців притулку.

         23 роки – це певний рубіж, висока сходинка, на яку колектив Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх успішно піднявся, тому що його працівники віддані своїй праці, небайдужі до чужих дітей та сповнені натхнення і оптимізму.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь