ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Друк

В рамках підготовки пленарного засідання чергової 49-ої сесії Тарутинської селищної ради сьогодні, 17 травня відбулось спільне засідання чотирьох постійних комісій селищної ради: з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; з гуманітарних питань; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

Спільне засідання комісій відбулося під головуванням депутата Тарутинської селищної ради Володимира Марунчака.

У роботі комісій взяли участь: заступники селищного голови  Олена Сілоч та Олексій Судак, начальники структурних підрозділів селищної ради.

Депутати розглянули та детально опрацювали 16 питань рекомендованого порядку денного пленарного засідання сесії, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті Тарутинської селищної ради: https://www.tarutyne-sr.gov.ua/selishchna-rada/proekty-ryshen/2024-rik/proekty-sr-49-sesii/ .

Всі проекти рішень погоджені депутатами та рекомендовано винести їх на розгляд пленарного засідання сесії селищної ради, яке відбудеться 23 травня 2024 року.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.