В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ОРГАНУ З ПРИВАТИЗАЦІЇ

Друк

З метою належного використання комунального нерухомого майна і отримання доходів в бюджет сесією Тарутинської селищної ради від 15 березня 2024 року прийняті рішення №3068 та №3069 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Тарутинської селищної ради, які підлягають приватизації в 2024 році» та «Про приватизацію об’єкта комунальної власності, який включено до переліку об’єктів комунальної власності Тарутинської селищної ради, які підлягають приватизації в 2024 році, що розташований за адресою: Одеська область, Болградський район, с. Лужанка, вул. Центральна, буд. 60».

Відповідно до законодавства приватизація відбувається в декілька етапів.

17 квітня відбулось засідання аукціонної комісії з продажу об’єктів нерухомого майна комунальної власності, яка розробила умови продажу об’єктів приватизації, у тому числі встановила стартову ціну. Також розроблено інформаційне повідомлення, яке було розміщено на офіційному сайті та в електронній торговій системі.

Протокол аукціонної комісії затверджується органом приватизації, який створений в Тарутинській селищній раді.

6 травня 2024 року в Тарутинській селищній раді під головуванням заступника селищного голови Олени Сілоч відбулось засідання органу приватизації, на якому розглядався та затверджувався протокол за результатами аукціону.

Так як на аукціоні зареєстрований один учасник, він автоматично став переможцем. Тому орган приватизації прийняв рішення про приватизацію об’єкта шляхом викупу безпосередньо таким учасником за запропонованою ним ціною, але не нижче стартової ціни, яка складає 199 365 грн.

За результатами засідання було вирішено затвердити протокол аукціону та прийняти рішення про викуп.

Після сплати ціни продажу об’єкту, між селищною радою та переможцем будуть підписані договір купівлі-продажу і акт приймання-передачі та прийняте рішення  про завершення приватизації.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.