СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ АПАРАТНУ НАРАДУ

Друк

29 січня очільник Тарутинської громади Сава Чернєв провів апаратну нараду.  На нараді були присутні: секретар селищної ради, заступники селищного голови, директори закладів охорони здоров’я, начальники управлінь та відділів.

У ході наради керівники поінформували про стан справ у підпорядкованих структурах.

Усі підприємства, установи та заклади Тарутинської селищної ради працюють у штатному режимі.

Станом на 29.01.2024 року на лікуванні у відділеннях Тарутинської лікарні перебувають 156 пацієнтів, на минулому тижні – 152. Це за останні роки максимальна кількість хворих, які проходять лікування у закладі. Тарутинська лікарня продовжує отримувати допомогу від благодійних фондів та організацій у вигляді виробів медичного призначення, засобів гігієни, медичного одягу, тощо. Завдяки допомозі підприємців та фермерських господарств громади, благодійних фондів у лікарні організовано триразове повноцінне харчування пацієнтів.

Медичними працівниками Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги на минулому тижні було прийнято 3262 мешканців громади, у тому числі - 656 дітей. 128 мешканців оглянуті сімейними лікарями під час виїздів мобільної медичної бригади. Продовжується вакцинація населення від COVID-19. Тарутинський ЦПМСД у повному об’ємі забезпечений необхідними вакцинами.

На  апаратній нараді були обговорені й інші важливі питання: соціального захисту населення, розширення існуючих партнерств для сприяння розвитку громади, цивільного захисту, житлово-комунального господарства, культури та фінансової діяльності.                             

Під час наради були визначені пріоритетні завдання на поточний тиждень. Селищним головою надані доручення керівникам комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради в межах їх компетенції.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.