РОЗГЛЯНУТІ ВАЖЛИВІ  ПИТАННЯ

Друк

25 січня на черговому засіданні виконавчого комітету під головуванням секретаря виконавчого комітету Тарутинської селищної ради Олени Абрамової члени виконкому розглянули та прийняли рішення з ряду важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Начальник сектору превенції відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції, майор поліції Сергій Саввов поінформував  про результати діяльності дільничних офіцерів поліції щодо забезпечення публічної безпеки та правопорядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної територіальної громади за ІІ півріччя 2023 року.

Про стан виконання «Комплексної програми соціальної підтримки населення Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки» за 2023 рік доповіла начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Ганна Стоянова.

Члени виконкому прийняли рішення надати одноразову матеріальну допомогу 39 учасникам бойових дій на території інших держав до 35-річниці виведення військ з Афганістану по 2000 грн. кожному.

З метою забезпечення реалізації та гарантування права громадян на звернення до органів місцевого самоврядування заслухана інформація головного спеціаліста загального відділу селищної ради Лілії Юрчук «Про стан розгляду звернень громадян у Тарутинській селищній раді за 2023 рік».

Також були заслухані звіти старост старостинських округів Тарутинської селищної ради про результати їх діяльності за минулий рік.

Про план трансформації/оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти, зокрема профільного ліцею у Тарутинській селищній територіальній громаді, який сформований та затверджений рішенням сесії Тарутинської селищної ради доповіла начальник відділу освіти Оксана Кушнір.

На черговому засіданні виконкому схвалений проєкт Програми розвитку малого та середнього підприємництва на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки, підготовлений відділом економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради.

Виконком затвердив списки громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради на 2024 рік.

Окрім того, були розглянуті інші важливі питання житлово-комунальної сфери. Зокрема: про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна,  про затвердження розрахунку по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами селищної ради з надання послуг в сфері ЖКГ.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.