ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО ВІДВІДАЛА ТАРУТИНСЬКУ ГРОМАДУ

Друк

26 січня 2024 року в Тарутинській центральній лікарні відбулась зустріч керівництва Тарутинської селищної ради та керівництва Тарутинської лікарні з народним депутатом України, лідеркою політичної партії ВО «Батьківщина» Юлією Володимирівною Тимошенко.

Зустріч організована за ініціативи керівника благодійного фонду «Шляхетна справа» Сергія Шутова.

У ході зустрічі обговорили нагальні питання щодо функціонування Тарутинської лікарні.

Юлія Тимошенко звернула увагу на проведену роботу за її підтримки щодо забезпечення функціонування лікарні як загального закладу охорони здоров’я та поцікавилася проблемами з організації роботи лікарні.

Генеральний директор лікарні Ірина Пулєва наголосила на питаннях контрактування. Тарутинською центральною лікарнею подано документи на 14 пакетів надання медичних послуг. Дуже важливим є підписання договорів з НСЗУ по всім 14 пакетам, чим підтвердиться гарантія фінансування лікарні.

Селищний голова Сава Чернєв акцентував увагу народного депутата на питанні подальшого розвитку закладу, а саме: відкритті реабілітаційного відділення. Керівництво громади заручилося підтримкою Юлії Володимирівні в цьому питанні.

Порушено питання щодо придбання для лікарні апарату фиброгастродуоденоскопу для проведення обстежень органів травлення.

Були озвучені і інші проблемні питання. Сторони домовилися про те, що всі пропозиції будуть надані   селищною радою та керівництвом лікарні у письмовому вигляді.

Під час зустрічі Віктором Ганганом порушено найактуальніше питання для мешканців Тарутинської громади на теперішній час щодо перейменування населених пунктів. Він пояснив суть питання та передав звернення ініціативної групи щодо збереження нинішніх назв Тарутине, Березине, Малоярославець Перший та Малоярославець Другий. На що Юлія Володимирівна пообіцяла вивчити дане питання.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.