РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ НАПОВНЕННЯ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ

Друк

Головним завданням керівництва Тарутинської селищної ради на 2024 рік є утримання усіх комунальних установ та підприємств  громади, тобто забезпечення її життєдіяльності у складний час воєнного стану в країні, що напряму залежить від наповнення місцевого бюджету.

10 січня 2024 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв за участю заступників селищного голови Олени Сілоч та Олексія Судака провів робочу нараду з керівниками та спеціалістами фінансового управління, відділу земельних ресурсів та юридичного відділу з питань наповнення селищного бюджету зі сплати за землю.

У ході наради були обговорені питання, що виникають під час проведення роботи відповідними структурними підрозділами. Проаналізовані ставки орендної плати по договорам, термін дії договорів та стан сплати орендної плати.

Керівник кожного підрозділу поінформував про стан вжитих заходів, а також про заходи, які необхідно вжити з метою збільшення надходжень до бюджету.

По завершенню наради визначений загальний алгоритм дій та алгоритм по кожному із відділів.

Робота з даного питання проведена по 3 населеним пунктам: Березине, Тарутине та Вільне. У подальшому керівництвом громади буде продовжена робота з питань наповнення селищного бюджету зі сплати за землю по всім населеним пунктам громади.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.