ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Друк

Керуючись Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Указом Президента України  «Про день вшанування учасників бойових дій на території інших держав», Комплексною програмою соціальної підтримки населення Тарутинської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки, та з метою відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Тарутинська селищна рада планує  надати одноразову грошову  матеріальну  допомогу  учасникам бойових дій  на території інших держав  (до 15 лютого), які зареєстровані та проживають на території  Тарутинської громади.

Відділ соціального захисту населення Тарутинської селищної ради просить завчасно перевірити та за потребою оновити інформацію щодо наявності діючих підтверджуючих документів (копії паспорту, ідентифікаційного номеру, посвідчення учасника бойових дій) та банківських реквізитів для перерахування призначеної допомоги (навіть якщо ви вже надавали реквізити минулого року).

Прийом копій необхідних підтверджуючих документів розпочнеться з 08 січня  та триватиме  до 20січня 2024 року.

Мешканці смт Тарутине надають копії необхідних документів за адресою: смт Тарутине, вул. Шеченка Тараса, 2, Відділ соціальних соціального захисту населення.

Мешканці сіл надають копії необхідних  документів головним спеціалістам відділу в своїх старостатах.

Прохання до всіх мешканців громади:  проінформуйте про даний захід своїх знайомих, родичів, сусідів, які мають право на отримання даного виду допомоги, але не мають змоги ознайомитись з цим оголошенням.

Наголошуємо, що задля отримання будь якої матеріальної допомоги заявник повинен кожен  раз надавати актуальні банківські реквізити, тим самим підтверджуючи, що карта  активна, діюча, що установа банку обслуговує ваш рахунок.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.