АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗА НОВИМ ЗМІСТОМ

Друк

24 жовтня 2023 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тарутинської селищної ради відбувся семінар для керівників та заступників керівників закладів загальної середньої освіти з теми  «Атестація педагогічних працівників за новим змістом освіти».

Модераторами зустрічі були Тамара Сабанчук, директор Центру, та Тетяна Михайліна, заступник директора з НВР Березинського ліцею, керівник  професійної спільноти адміністрації ЗЗСО, але активну участь у засіданні мали змогу взяти всі присутні.

Зустріч проведено в очному форматі. У роботі семінару  взяли участь 11 керівників та 14 заступників  закладів освіти Тарутинської громади, обговорили зміни, внесені до нормативно-правових документів щодо атестації педагогічних працівників; визначили проблеми та виклики щодо організації атестації педагогічних працівників відповідно до нового Положення про атестацію педагогічних працівників; проаналізували дорожню карту керівника ЗЗСО щодо забезпечення якісного проведення атестації педагогічних працівників.

Учасники заходу мали змогу поставити питання спікерам і отримати на них відповідь.

На останок керівник  професійної спільноти адміністрації ЗЗСО Тетяна Михайліна ознайомила  присутніх з Методичним кейсом заступника.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.