СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ АПАРАТНУ НАРАДУ

Друк

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

У ході апаратної наради були обговорені поточні та нагальні питання життєдіяльності Тарутинської громади.

Усі підприємства, установи та заклади селищної ради працюють у штатному режимі.

Заклади охорона здоров’я здійснюють прийом, діагностику та лікування хворих. За період з 1 по 15 жовтня 2023р. у акушерсько-гінекологічному відділені ЦЛ народилося 1 немовля. За програмою фінансової підтримки КНП «Тарутинська центральна лікарня» для лікарні закуплено обладнання: оптичний адаптер, ендоскопічний електрокоагулятор, біполярний резектоскоп, ендоскопічна ССD камера, ЛОР-набір та інше.

З метою надання якісних послуг мешканцям населених пунктів громади продовжується функціонування мобільної медичної бригади Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги. За поточний період жовтня було здійснено 10 виїздів сімейними лікарями, всього прийнято 128 осіб, оглянуто на дому 14 осіб.

Продовжується щеплення від COVID-19, за період з 2 по 13 жовтня вакциновані 24 особи.

Заклади охорони здоров’я громади готові до опалювального сезону.

Відділом соціального захисту населення селищної ради здійснюється прийом заяв на усі види державних соціальних допомог.

На минулому тижні відбулось засідання земельної комісії, на якій розглянуто 16 питань.

Сільгосппідприємства громади взяли участь у зборі коштів на допомогу ЗСУ, на даний час зібрано 63 тис.грн.

На базі Тарутинського ліцею проведений семінар вчителів фізичного виховання. Учень Малоярославецької гімназії Олександр Мельник посів  І місце у чемпіонаті Одеської області з боксу серед школярів. Збірна команда учнів Тарутинської громади взяла участь у обласній Спартакіаді школярів з легкоатлетичного кросу. 10 жовтня заклади освіти Тарутинської селищної ради долучились до  відзначення Дня ментального  здоров'я  та Всеукраїнського  флешмобу #руханкасили. В школах громади триває місячник шкільних бібліотек.

У заклади освіти завезено вугілля.

На  нараді були обговорені й  інші важливі питання: цивільного захисту, містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства, культури та фінансів.

У ході апаратної наради  селищний голова надав ряд доручень відповідальним особам.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.