ТАРУТИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРИВІТАВ ЖИТЕЛІВ СЕЛИЩА СЕРПНЕВЕ ІЗ ХРАМОВИМ СВЯТОМ

Друк

9 жовтня у День Представлення апостола Іоанна Богослова мешканці селища Серпневе відзначають Храмове свято.

З цієї нагоди Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, заступник селищного голови Олена Сілоч, секретар виконавчого комітету селищної ради Олена Абрамова побували в смт Серпневе та відвідали Храм селища. Вони привітали православну громаду селища в особі отця Юрія з Престольним святом та побажали духовної сили, миру, добра та Божої благодаті. На потреби храму Сава Чернєв від себе особисто передав настоятелю церкви грошову допомогу. Отець Юрій подарував селищному голові ікону Іонна Богослова, як символ Господньої істини та непохитної віри.

Також керівники селищної ради побували у Серпневському старостаті, де прийняли участь у благодійній акції «Смілива гривня». Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав мешканців села зі святом та висловив усім побажання віри, надії і любові. Очільник громади вручив сертифікат старостинському округу на суму 70 000 грн. на вирішення нагальних потреб з благоустрою.

У такий святковий день  хочеться молитовно побажати усім мешканцям громади скорішої Перемоги, мирного життя, доброго здоров'я та Божої допомоги у праці, молитвах та турботах.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.