ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛО БАЖАННЯ ВЗЯТИ В СВОЮ СІМ’Ю ДИТИНУ

Друк

Основною метою Служби у справах дітей є соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а основний напрямок роботи -  є забезпечення кожної такої дитини сім’єю.

Службою у справах дітей Тарутинської селищної ради, в ході профілактичних рейдів, по населеним пунктам територіальної громади постійно проводиться інформаційно-просвітницька робота щодо сімейних форм виховання. Громадянам надається інформація щодо дітей, які потребують влаштування в родину, внаслідок чого у вересні 2023 року до Служби у справах дітей звернулась родина із заявою щодо поповнення їх сім’ї дитиною з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  

На виконання Порядку взаємодобору сім’ї та дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України № 1485 від 19.09.2017 року, в Службі у справах дітей Тарутинської селищної ради відбулася перша онлайн-зустріч (знайомство) сім’ї з дитиною, яка евакуйована до Польщі, у зв’язку з введенням воєнного стану на території нашої країни.

Шановні мешканці громади! Якщо у Вас виникло бажання взяти в свою сім’ю дитину, звертаєтесь до служби у справах дітей Тарутинської селищної ради за адресою: вул. Центральна, буд. 122, смт. Тарутине.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.